Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че пред

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че пред
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ще е много тежко, трябва да си свием дупенцата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg, че пред българските футболни клубове се задават доста тежки времена. Той обаче добави, че въпреки всичко може да произлезе и нещо положително за родния футбол след края на рецесията с ковид.

" Не е хубаво да банкрутират клубове, естествено. Говорим за школи, тимове, които би трябвало да получат късмет. Има клубове като Берое и други общински, които разполагат с доста средства и ще би трябвало да занижат лимитите. Трябва да си свием дупенцата - баба знае и две, и двеста. Повече работа, по-малко приказки, не по трима-четирима треньори на група, както са назначени в Левски - един треньор, още един, над него още един, той дава доклад на някой началник.

От всичко неприятно, което ни сполетя, може да се случи нещо хубаво - може най-сетне да им уври главата на някои простаци, че би трябвало да разчитат повече на нашите деца, а не да взимат бежанци от целия свят.

Славия ще се оправи, няма да си оставим каруцата в калта, само че ще е доста тежко! Само аз си знам какво е, само че ще е доста тежко. Срещаме схващане от страна на футболистите, което е радващо. Баба ми споделяше: " Сине, доста хубаво не е на хубаво, само че и доста неприятно, не е на неприятно ". Дано от тая проклетия, се случи и нещо хубаво за всички.

Повечето клубове ще погледнат към българското. Лудогорец си има своя политика, това си е политика на Кирил. Той към този момент е толкоз на високо, дано си кара, както е решил. Той е Краля слънце, ха-ха. Сега чета, че е дарил 250 000 лв., това е хубаво. И аз обаче върша дарения, само че нито желая да се знае, нито да ми се спряга името. Нашата банка непрестанно прави дарения, само че някъде в общественото пространство да сте ни чули имената. Като го обявяваш по този начин, си правиш самореклама. Истинското подаяние се прави по различен метод - отиваш, даряваш, доставяш наслада на индивида, а не да казваш " Аз съм, аз съм ". Така мисля, че се прави. Няма да чуете " Асет Иншурънс ", " Асет Банк ", Венцеслав Стефанов или Младен подари еди-колко си. Не утвърждавам саморекламата ", сподели босът на " белите " пред Sportal.bg . Снимки: Марин Маринов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР