Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че е

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви пред Sportal.bg, че е
Коментари Харесай

Венци Стефанов за сините и червените: Срамно поведение! Срамувам се, че ги познавам

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи пред Sportal.bg , че е неприятно сюрпризиран от държанието на ЦСКА-София и Левски. От " Армията " желаеха БФС да преприеме ограничения за компенсиране на финансовите загуби поради прекъсването на efbet Лига. " Сините " пък приканиха футболната централа да отбрани икономическия интерес на клубовете. Венци Стефанов разгласи такова държание за " срамно ".

" Само доста елементарни хора могат да желаят обезщетения. Ако желаят да се сърдят, в случай че желаят да реват като магарета, само че е по този начин. Те имат контракт с футболистите за една, две, три или три години и половина. В тези контракти няма уговорка, че при изключително обстановка и разформироване, няма да им се заплащат парите.

В момента шампионата е отсрочено, по-късно мачовете ще се доиграят и ще бъде излъчен победител. Това е решението за момента и те нямат никакво право да искаш обезщетения и да мрънкаш. Чух, че и Крушарски желал обезщетения. ЦСКА и те...

Като не можеш да се оправиш с някои неща, кажи си намерено, че не можеш и търсиш метод да се реши обстановката. Много по-достойно е да застанеш очи в очи с футболистите и да им обясниш какво е ситуацията. Това е достойният метод. Спокоен съм, тъй като знам, че нашите играчи са българи и ще схванат, в случай че се стигне до такава обстановка.

Ако Левски и ЦСКА разчитат от феновете на мачовете да покрият разноските, непосредствено лъжат. Нещата би трябвало да се кажат намерено и почтено.

Ако спортните хора стартират да реват като вдовици, какво да кажат болните, старците?! Държавата за кого по-напред да отделе средства! Спортистите са здрави, могат да устоят в тази обстановка. Има доста хора в потребност. Не може ръководителите на тези два гранда да хленчат, мен ме е позор! Срам, че въобще имам нещо общо с тези хора.

Срамно е! Не са минали 5-6 дни от решението на страната и те почват да реват за пари! За кого по-напред страната да даде. Дават доста неприятен образец на хиляди почитатели и последователи. Нека всички мои сътрудници не хленчат като баби! Дайте да се стегнем и да помогнем с каквото можем тази пандемия да изчезне! Да бъдем дисциплинирани!

Утре ЦСКА и Левски могат да изискат и от Светия Синод пари. Срамно! Декларацията на ЦСКА надали е писана от Гришата, той не е Христо Плачков. Това го е писал някой нагаждач към него. Павел Колев от дълго време реве, всички към него събират пари.

Има толкоз заболели хора, те ревнаха за пари. Откъде да даде пари БФС?! Той взима пари от УЕФА и ФИФА, а в този момент всичко е спряло. Тези простаци не мислят ли?! Откъде да паднат тия пари! Това са лимитирани хора.

Какво да кажат лекарите и служителите на реда, които се скъсват от работа и са под непрестанен риск. Футболистите и футболните шефове в този момент са разпуснати и са при фамилиите си. Те рискуват ли, какво вършат?! Ако не им се дават заплатки, да излязат и да го кажат. Като нямаш дупи и не носиш гащи, обувай си полата и се махай!

Полицаите са по гетата, на първа линия, лекарите... шапка им поставям! А ние се молим на БФС за парички! Това е посерковщина! Дунав и Етър за какво не ревнаха - и те не са цъфнали и вързали! И ние имаме проблеми, само че ще стиснем зъби.

Тези хора са позор за спорта. Само Левски и ЦСКА - огромните грандове, чух да реват за пари и помощ. Не чух от различен спорт да има такива изявления, заявления. Срам ме е, че познавам такива хора. Нека първо мине това нещо, след това ще търсим решение. Сега като нищо не работи, от кое място да вземе страната пари ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР