Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че отборът му заслужено

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че отборът му заслужено
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Пак ще изляза с фланелка на Путин, ако вземем Купата

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов съобщи, че тимът му справедливо е на полуфиналите за Купата на България. " Белите " завоюваха с 2:1 против " Берое " в последния четвъртфинал от шампионата.

" Днес е най-великият наш празник, цветущ празник на всички българи. Заслужавахме успеха, имахме повече положения. " Берое " е добър тим, искам му триумф. Нямам желания за противник на полуфиналите. Тези тимове на полуфиналите са най-хубавите в България сега ", разяснява Стефанов.

Президентът на " белите " не пропусна и опцията да разяснява събитията в Украйна. Стефанов призна, че е подготвен още веднъж да излезе с фланелка с лика на съветския президент Владимир Путин, както го стори след успеха над " Левски " на финала за Купата на страната през 2018 година.

" Ако вземем Купата, отново ще изляза с фланелка на Путин. Руснаците два пъти са идвали тук другарски, нека дойдат и третия път другарски, тъй като в случай че продължаваме по този начин, може да хванем късата съчка. Какво е станало сред Русия и Украйна си е тяхна работа. Те ще си решат проблемите. Когато атовете се ритат, дребните да не се завират да не ги боли. Тръгваме с мечката мед да ядем, а тази мечка е рискова ", сподели Стефанов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР