Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, заяви, че Левски трябва да

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов, заяви, че Левски трябва да
Коментари Харесай

Венци Стефанов: "Левски" трябва да се казва "Филип Кутев"

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов, съобщи, че " Левски " би трябвало да се прекръсти на " Филип Кутев ", тъй като дава " една камара пари " на последователите за хореография. Също по този начин босът на носителя на Купата на България счита, че " сините " имат сериозен проблем с част от своите почитатели и би трябвало да вземат ограничения.

" Имах опция към този момент да го кажа в изявление, че не намирам държанието на част от почитателите на Левски за обикновено. Смятам, че и господин Русев не го намира за обикновено. Не приказвам за европейско държание, а за човешко. Не може да намесват починалата ми майка и наследник. " Левски " споделя, че не може да се оправи с почитателите. Дават им една камара пари за хореография. Тогава " Левски " да се прекръсти на " Филип Кутев " щом прави толкоз красива хореография ", съобщи Стефанов.

" В България взимаме някакви чужденци и нищо не става. И аз се наиграх с сходни играчи и по тази причина взех решение да спра. " Славия " няма да стопира никой футболист. При добра оферта може да се раздели с всеки играч. През този сезон слабото място на " Славия " беше отбраната. Дори и с тази отбрана " Левски " не съумя да ни победи. Ако вземем някой умел футболист, той ще е защитник ", сподели президентът на " Славия ".

" Мачът за Суперкупата с " Лудогорец " ще е без значение. Затова се надявам двата отбора да играят освободено и да се получи празник на почитателите. Смятам, че този вид на шампионата не е най-удачен. Дойдоха тук някакви да ни дават ум. Ние сами може да си създадем шампионата. Най-добре е в Първа лига да вземат участие 16 тима и да играем по два пъти, както си беше. Не диря поддръжка, просто показвам мнението си. Има тимове, които сега не играят за нищо. " Славия " завоюва Купата на България с помощта на това, че игра с " Левски " ", приключи членът на Изпълкома на БФС.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР