Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Георги Петков е

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов заяви, че Георги Петков е
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Петков трябва да е Футболист на годината! Десподов изпълняваше поръчка

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов съобщи, че Георги Петков е най-заслужил да стане Футболист №1 на България за 2018 година. Босът на " белите " упрекна звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов в извършване на поръчка. Стефанов визираше абсурда сред Петков и Десподов, довел до очна ставка сред двамата национали в Бояна.

" В един неотдавнашен мач имаше една сценка: " Моля, другарко, един сподели, че ще ми счупят краката ". Георги Петков даже да играеше в Бдин (Видин) или в Малко Търново, аз щях да гласоподавам за него. Той завоюва Купата на България, стана рекордьор в " А " група. Кирил Десподов е надарено момче, само че когато изпълняваш поръчки на някого… Когато ги събраха в БФС, никой не сподели, че е чул това нещо. А той върти, суче… " Ама аз, но то… ". Като си мъж, застани и кажи!

Ако публицистите имат грам мозък в главата, в случай че схващат и са просто мъжкари, не биха дали своят вот за различен. Знам обаче, че има доста цесекари измежду публицистите и доста левскари, които не го харесват, тъй като им лиши купата. Без шанс нищо не става. И на " Титаник " е имало богати хора, само че не са имали шанс ", сподели Венци Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР