Президентът на Славия Венцеслав Стефанов явно няма нужда от много

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов явно няма нужда от много
Коментари Харесай

Венци Стефанов към Русев: Фенове на Левски ме пращаха при покойната ми майка и детето! Това не е ли простотия?

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов очевидно няма потребност от доста време за възобновяване след празненствата по случай извоюваната Купа на България. Той отговори на боса на Левски Спас Русев. Последният от своя страна разяснява думите на Стефанов от нощес, че на стадион " Васил Левски " интелектът е надвил над простотията.

Ето какво сподели шефът на " белите " доскоро:

" Много почитам Спас Русев като човек. Той е интелектуалец. Искам обаче до го попитам дали намира за обикновено държанието на част от почитателите на Левски? Ако слухът му е добър и чува, а аз съм сигурен, че му е добър, щеше да му направи усещане какво се случваше през целия мач. Ето това е отговорът ми!

Непрекъснато ме пращаха при починалата ми майка и детето. Псуваха ме, обиждаха и кълняха. Ако счита, че това не е дивотия, ще му се извиня. Русев като президент на Левски би трябвало да вземе ограничения против тарторите на отбора, с цел да може да се държат обикновено. Моето изявление не е ориентирано против него, управлението или към Левски. Обърнах се към хората, които носят простотията в себе си ", сподели той пред " Спортал ".

 Спас Русев проговори след неуспеха на Левски
Спас Русев проговори след неуспеха на Левски

" Съжалявам ", съобщи предприемачът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР