Президентът на Славия Венцеслав Стефанов вярва, че ако футболът в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов вярва, че ако футболът в
Коментари Харесай

Чичо Венци скочи на Любо Пенев: Той първо говори, после мисли

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов има вяра, че в случай че футболът в България се развива, страната ще просперира в още редица аспекти. В изявление за предаването " Арена спорт " ръководителят на " белия клуб " изрази насладата си след триумфа над Хебър.

" Когато разчиташ на личните си фрагменти, береш плодове. Сеем, с цел да пожънем. Радвам се, че момчетата демонстрират, че имат огромно бъдеще. Те са правилни чеда на нашия клуб и почитателите ги обичат. Има ли оферта са Светослав Вуцов, няма да го стопираме. Дай Боже да забележим трансфер, няма да го стопираме. Това лято имам вяра, че ще има оферта ", разкри той.
 Любо Пенев е гневен: Поръчките са тежки и целенасочени, към този момент сме на дъното на дъното
Любо Пенев е гневен: Поръчките са тежки и целенасочени, към този момент сме на дъното на дъното

Ел Голеадор скочи на съдиите

Той увери почитателите на отбора, че няма раздор в връзките му с треньора Златомир Загорчич.

" Разговаряме с него. Когато резултатите са отрицателни, не е в негов интерес да беседваме, тъй като ще търпи рецензии, което е обикновено. Моите искания към него са да дава късмет на младите резултати, тъй като те се отблагодаряват. Нямам искания към него ", добави той.

" Любо е прочут с изявленията си. Той първо приказва, след това мисли. Имаше анулиран гол за Славия при 0:0 още първоначално, за него нищо не споделя. Господинът Пенев очевидно не помни когато тези съдии, за които споделя - поръчковите, като избави Гошо Петков дузпата в Пазарджик, и те подредиха да бъде пребита. И Хебър си я вкараха. Тогава му беше добре, а в този момент като не му извършват желанията - са поръчкови ".

Според него спортната инфраструктура в страната има потребност от усъвършенстване, с поддръжка от страната.

" Задължително е да се строят нови игрища у нас. Трябва се се обърнем към страната. Видяхме какво се случи в Пловдив. Ако поддържат Славия, Левски, Локомотив и ЦСКА, резултатите ще дойдат доста скоро. Трябва да развиваме млади футболисти, да се строят терени и ръководителите на БФС да създадат по този начин, че минимум 6 български футболисти да са играят в мачовете. При клубове, цялостни с чужденци, по какъв начин да имаме народен тим? ", добави босът на Славия.

Венцеслав Стефанов има вяра във опциите на новия президент на БФС Георги Иванов и националния селекционер Илиан Илиев.

" Георги Иванов е мъжко момче. Ако има хора, които да го поддържат, ще успее. Трябва да притегли хора, които да му дадат верните препоръки. Илиан Илиев беше футболист на Славия. Уважавам го доста. Той взима футболисти, които доста добре ревизира. Не взима на кило, по тази причина върви тимът.
 Чичо Венци: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно...
Чичо Венци: Какво напрежение да има в Славия? Високо или ниско? Средно...

Ето детайлности

Той е треньор, заслужен за почитание. Ако го оставят да работи, ще се вдигне националният тим, само че не без помощта на страната. Ако футболът върви, доста неща в страната ще вървят ", уверен е той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР