Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разясни пред Sportal.bg кое го

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разясни пред Sportal.bg кое го
Коментари Харесай

Венци Стефанов обясни за цената на билетите и каза: Не съм майка Тереза

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обясни пред Sportal.bg кое го е предиздвикало да сложи цена от 20 лв. за билет за идното столично дерби с Левски. Двубоят сред " белите " и " сините " ще се изиграе на следващия ден вечер на стадиона в квартал " Овча купел ".

" Много се приказва и доста се написа за тези 20 лв.. Защо слагам тази цена ли? Защото би трябвало да платим близо 20 000 лв. на полицията за този мач. Обикновено за мач на Славия използваме частна охранителна компания и дребен брой служители на реда, в този момент ще има над 100 служители на реда! Какво сме отговорни ние, че две агитки на Левски се бият или каквото там вършат.

Едно домакинство, против Ботев (Враца) да вземем за пример, ни излиза 3-4 хиляди лв.. А в този момент като прибавим пожарната и пунктовете, които ще осигурим, семейството на Левски ще ни излезе 22 000 лв.. Къде са 3-4 хиляди, къде са 22 000 лв.. Ние нямаме виновност за техните враждуващи фракции.

Затова сложих цена на билета 20 лв., с цел да може нещо да се покрие. Ние нямаме толкоз огромен клубен бюджет. Не съм майка Тереза! Чувам, че щели да бутат оградите, да влизат и да трошат. Каквото създадат, ще си понесат следствията. Трябва да се получи състезателен празник, а не хулиганско сборище. Трябва да приказваме за футбол, а не за вандали ", сподели Венци Стефанов пред нашата медия. efbet Лига 10 кръг, събота 21 септември  Славия 20:00предстои  Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР