Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори в типичния си стил

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори в типичния си стил
Коментари Харесай

Венци Стефанов към репортер: Косичката ти е от времето на Рузвелт

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов отговори в типичния си жанр на въпрос за уговорените мачове в Първа лига. Вчера на намиращия се на дъното в шампионата отбор на " Верея " бе наложена санкция от Дисциплинарната комисия към БФС. Причина за нея са неколкократните сигнали от УЕФА за съмнителни дуели на старозагорския клуб.

Една от трите срещи, за които от европейската централа имат съмнения, че са манипулирани, е точно със " Славия ".

Босът на " белите " първо се пошегува с кореспондент, а по-късно съобщи, че в случай че някой е позволил по този начин да станат залозите за дуела - това е " Верея ", а не " Славия ".



" Моето момче, по този начин като те виждам, ми се струваш образован. Малко косичката ти е от времето на Рузвелт, но какво да ти кажа... Как да бъде предизвестена " Славия ", откакто " Славия " бие в тоя мач? За какво да бъде предизвестена? " Славия " излиза и побеждава. За какво да ни предупредят? Да не вкарваме голове или да не сме отишли да играем? За какво? Явно, че хората, те имат ум в главата, уповавам се, че и вие имате, виждат какви са залаганията, за какъв резултат, кога. Виждат несъмнено, че за три гола, примерно, за един гол или за два е имало повече залози. Кой е тимът, който е позволил по този начин да станат залозите - евентуално " Верея ". Другият път ще си подстрижеш косата, като приказваш с мене. Аз не давам и с бради да вървят. Ще бъдеш доста по-красив и няма да ми задаваш такива въпроси "

" Един служител на реда едно време беше написал, че " Славия " ще я проверяват за некакъв мач с " Монтана ", дето " Славия ", те водели с 2:1, пък ги била с 4:2. И " Славия " ще я проверяват. Сега не го знам къде е, некъде е по-управленията ", приключи босът на " белите ".
" Славия " завоюва инфарктно при завръщането си вкъщи "Белите " победиха "Черно море " с 3:2

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР