Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори пред Sportal.bg на Цанко

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори пред Sportal.bg на Цанко
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Цанко Цветанов има право, за съжаление

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов отговори пред Sportal.bg на Цанко Цветанов, който оприличи терена в " Овча купел " и този на Локомотив (Пловдив) на равнища.

Босът на най-стария столичен клуб даде своя отговор:
 Цанко Цветанов: Има един проблем в българския футбол - притежателите на клубовете
Цанко Цветанов: Има един проблем в българския футбол - притежателите на клубовете

" И ние, треньорите, също сме проблематични "

" Този, който е правил терените на съвсем всички игрища в България, той направи и нашия. Не е неприятно да се информирате коя е компанията, ние сме си платили парите. Сега съм му споделил на този човек, че до момента в който не оправи нещата и теренът не е в чудесно положение, няма да го оставя. Ако не го оправи до пролетта, ще кажа на всички коя е компанията. Да си вършат сметката.

Платили сме си всичко - и за осветлението, и за терена. За осветлението смъквам шапка на компанията, която го направи - всичко е съвършено. Теренът обаче не е.
 Венцеслав Стефанов: Йордан Лечков не споделя истината, Пенев е добър на тенис, само че в БФС би трябвало да си носи отговорност
Стефанов: Лечков не споделя истината, Пенев е добър на тенис, само че в БФС би трябвало да носи отговорност

" Много мераклии има да станат шефове на футболния съюз "

Славия имаше най-хубавият дренаж, само че очевидно някъде нещо е комплицирано. От през днешния ден до започването на пролетния дял на шампионата желая да ни се оправи терена! Казал съм го на съответния човек. Не ме интересува зима ли е, не е ли. Ако желае да отиде да живее в Еквадор, там е постоянно лято. Като му дадох парите, беше лято.

Цанко Цветанов има право, само че не сме ние хората, които са си оставили ръцете. Ние единствено сме си оставили пари ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР