Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, обяви, че няма намерение

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, обяви, че няма намерение
Коментари Харесай

Венци Стефанов няма да влиза в новия Изпълком

Президентът на " Славия " - Венцеслав Стефанов, разгласи, че няма желание да влиза в новия Изпълком на БФС.

" Аз към този момент съм доста остарял човек. Мога да оказвам помощ и извън, само че на този, който желае да се учи. Този, който е решил да се удави, няма смисъл да му се оказва помощ. Новото управление би трябвало да работи с страната. Ще оказвам помощ на " Славия ", до момента в който мога ", отговори Стефанов на въпрос дали има предпочитание да е част и от новия Изпълком на съюза.

На конференция той съобщи още, че футболистите от националния тим на България не харесват отговорника си Йордан Лечков и това била главната причина за отказването на Ивелин Попов.

" Смятам, че Йордан Лечков наливаше масло в огъня. Той е надолюбван от футболистите на националния тим. Това е обществена загадка. В момента БФС се управлява от Михаил Касабов. Той не е човек, който взима крайни решения ", съобщи Стефанов.

" Имам претендент за президент на БФС. Имам претендент, който да бъде и изпълнителен шеф. Ако в този момент ги кажа, до юни месец ще им разгоните семейството ", приключи президентът на " Славия ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР