Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че не е очаквал,

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов обяви, че не е очаквал,
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Самоубихме се, един-двама бяха дупките, не съм очаквал такива идиотски грешки

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разгласи, че не е очаквал, че неговият тим ще падне от ЦСКА-София, откакто поведе с 1:0 в 60-ата минута.

Босът на белите упрекна за това “една-две дупки” в тима и изрази недоумението си по какъв начин Димитър Велковски може да направи такава безумна неточност при изравнителния гол на алените, наричайки постъпката на бранителя “идиотска грешка”.

“Не мога да ви кажа, за какво загубихме. Знам единствено, че в днешния мач се самоубихме. Никога не съм очаквал, че откакто поведохме, ще създадем такива идиотски неточности.

Не съм желал пояснение от играчите, треньорът ще ги желае. Един-двама бяха дупките от футболистите. Ако Велковски не беше направил такава идиотска грешка… Това е непростимо. Дори юношите не вършат такива неточности.

Сигурно главната отговорност е у мен. Не мога да обвинявам треньорите, тъй като момчетата работят. Ако не беше тази неточност на Велковски, в този момент щяхме да приказваме по различен метод.

Те не демонстрираха нищо. Ние сами се бихме. За страдание. Има го това във футбола.

Още сме при започване на шампионата. Има задоволително време всеки да се поправя. Футболистите са наясно с това, което се случва. Един мач, в който трябваше да са спечелили, те си потеглят победени. Този мач щастието бе на страната на ЦСКА. Убеден съм, че в идващите дуели ще изглеждаме по напълно друг метод.

В последните три мача получихме седем гола, които са непростими, просто безобразни. Как да му се приказва на Загорчич? На вас ще ви се приказва ли? Но Славия ще бъде по-добра, бъдете сигурни!

Самите футболисти би трябвало да схванат, че това, което вършат, е неприятно за тима, неприятно за тях. Някои претендират, че могат да играят в по-горни дивизии, приказвам за Европа. Но с тази игра нямат късмет. Мисля, че Загорчич ще вземе ограничения и идващият мач ще бъде като вододел. За играчите ще се разбере дали ги бива.

Локо Пд е в напредък, само че против ЦСКА и Витоша - непростими неточности. Играчите би трябвало да схванат, че пазят достойнството на Славия, а и личното си име. Даваме късмет, само че знаете по какъв начин е - Господ дава, само че в кошара не вкарва.

В случая последният, който има виновност, е Загорчич. Даже прекомерно доста ги търпи”, сподели Венцеслав Стефанов. efbet Лига 3 кръг, неделя 28 юли  Славия 1:2краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР