Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече феновете на Левски, които

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов нарече феновете на Левски, които
Коментари Харесай

Стефанов: Билетите са скъпи, защото трябва да плащам за озаптяването на агитките на "Левски"

Президентът на " Славия " Венцеслав Стефанов назова почитателите на " Левски ", които изпочупиха близо 900 седалки на стадион " Славия ", терористи. Пред bTV босът на " белите " съобщи, че " Левски " би трябвало да покрие вредите и бе безапелационен, че цените на билетите за гостуващите почитатели са високи поради двете враждуващи фракции на " сините ".
Феновете на " Левски " счупили 863 седалки на стадион " Славия " Клубът от "Герена " ще би трябвало да възвърне вредите и да ремонтира седалките
" Близо 900 седалки са счупени. След 20 дни мачът България - Сърбия (б.ред. - европейска подготовка за младежи до 21 г.) е на стадион " Славия ". Имам възприятието, че някой е търсил тази провокация и си мисля дали не е извънредно време, както се вика, да бъдат озаптени тези, мога да ги нарека с изключение на хулигани, терористи. Защото чупят, хвърлят. Съсипват непознато имущество. Има 120 служители на реда на стадиона - за какво не бяха озаптени тези 20-тина хулигани? Не мога да схвана. По този метод се толерира вандалщината. Утре ще чупят освен игрища. Ще чупят домове и собствеността на жителите. Полицията би трябвало да си влезе в ролята, тъй като тя не е на наблюдаващ, а би трябвало с крути ограничения. " Левски " би трябвало да възстановят разноските. 20 дни остават до мача България - Сърбия. Това ли би трябвало да видят наблюдаващите? ", сподели Стефанов.
" Левски " завоюва дербито със " Славия " и още веднъж е на върха "Сините " победиха с 2:0 в "Овча купел "
Относно мненията, че случаят е станал поради високите цени на билетите за гостуващите почитатели, Стефанов съобщи: " Като са високи билетите, да не вървят! Цените са такива, тъй като поради две враждуващи фракции на " Левски " би трябвало да има 120 служители на реда на стадиона, на които би трябвало да се платят близо 15 хиляди лв.. Извинявайте, само че ние не сме клуб с неограничени благоприятни условия. С другите спомагателни неща излиза близо 20 хиляди лева Платили сме тези пари, най-малко да обезпечат успокоение на хората на стадиона. Когато играем с другите тимове, разноските ни са 2, 3, 4-хиляди лв.. Идват хората на стадиона, свършва мачът и те стават и си отиват. За какво сме отговорни ние, че две фракции враждуват? Работата на полицията е да постави ред! Затова са 20 лв. билетите ", приключи той.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР