Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредно голямо разкритие, а

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи поредно голямо разкритие, а
Коментари Харесай

Венци Стефанов с тежки обвинения към шефа на съдиите

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи следващо огромно разобличаване, а и се закани да каже още доста неща. Босът на " белите " приказва след успеха с 3:1 над Лудогорец. Той още веднъж прикани за оставката на шефа на съдиите Костадин Стоичков, като даже разгласи, че той се е намесил директно в определянето на класирането в шампионата. Стефанов също по този начин погна Кръга " Царско село ".

" Доволен съм от мача, несъмнено. Спечелихме бронзовите медали, което не е малко, само че можеше да бъдем и втори. Един арбитър ни открадна сребърните медали! Даже през днешния ден приказват срещу мен - не им изнася, когато човек им каже истината в очите. Цяла България видя по какъв начин ощетиха Локомотив (Пловдив) против ЦСКА. Излиза, че аз приказвам срещу съдийството. Не, просто споделям истината.

Такива като Костадин Стоичков, който сменя съдиите под давление на футболни президенти и на краткотрайно изпълняващи длъжността президенти на БФС, нямат място като ръководители на Съдийската комисия ", сподели Стефанов пред " Sportal ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР