Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар относно кандидат-купувача на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар относно кандидат-купувача на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Русата Златка е по-богата от Джоузеф Диксън и Благо Георгиев взети заедно

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи коментар по отношение на кандидат-купувача на Левски Джоузеф Диксън. Както е известно, британецът е доближен на юношата на " белите " Благой Георгиев и даже разгласи, че в случай че поеме ръководството на " Герена ", ще желае Благо да заеме управителна роля при " сините ", написа sportal.bg.

" От футболистите на Славия мога да изисквам единствено да се приготвят добре и стартът на сезона да бъде по-успешен от миналогодишния. Не искам банкрут нито на Берое, нито на Левски. Всяко нещо обаче си има своя край. Някои хора живееха в успореден свят. Смятаха, че постоянно ще имат " рога на изобилието ". Не мислеха за бъдещето, не знам по какъв начин са си правили сметките. С толкоз пари и такива резултати, очевидно нещата са били трагични.

Като дребен четох книгата " Барон Мюнхаузен ". Това в Левски ми наподобява на някаква измислица, няма връзка с действителността. Такива безумни хрумвания и такива хора, дето изсипват милиони, тъй като Левски бил страшна марка, ЦСКА ще прави стадион в Борисовата градина, Берое и скъпия ток... Явно идва времето, в което всеки ще си заплати за гяволъка.

Берое е падал, ставал, привикна ли са. За Левски е по-кофти, само че по този начин е като разчиташ единствено на непозната помощ и не правиш нищо. Батков се мъчеше, Томето Лафчис също, тогава бяха същински нещата в Левски. През другото време - щракане с пръсти и харчене на пари. Иска ми се да се спасят, но по какъв начин ще се случат такива неща...

Диксън, Миксън... Наско Сираков е като удавник за сламка, търси вид, само че е умел човек. Като погледнеш Диксън и Благо, двамата са някъде към 1.40, приказваме за 200-300 милиона, недейте. Русата Златка е по-богата от двамата ", сподели Венци Стефанов след контролата на славистите с Марек, извоювана с 3:0 на стадиона в квартал " Овча купел ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР