Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи емоционален коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи емоционален коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци: На левскарите така да им пеят цяла вечер! Другия път пиано и Хасан Чинчири за тях

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи прочувствен коментар пред Sportal.bg след успеха на " белите " с 2:1 над Левски. Шефът на най-стария столичен клуб съобщи, че почитатели на " сините " са влизали даром за днешното дерби и прикани способените органи да вземат отношение по въпроса.  

" Когато Боговете приказват, и левскарите мълчат! Цял мач не стопираха да пеят нелепости. Пожелавам им по този начин да им пеят цяла вечер! Всяко куче, което ме е залаяло, е побесняло. Господ забавя, само че не не помни! Много се пънеха, доста лавираха, отсрочват, сменят, най-после - хайде довиждане! Славия им изнесе лекция. Надявам се, че левскарите са си водели бележки. Видяхте какъв мач беше - трима наши тежко контузени, само че издържахме. Колко още трябваше да контузят?! И съдията устоя на натиска, въпреки че чак за шест минути продължение не беше. А коментаторът, дето се чуди за какво не се е играло още, да си направи фуния от записките си и да си свири през нея. Глупости! 
 Славия спря Левски за върха Славия спря Левски за върха
Искам да попитам полицията по какъв начин по този начин при продадени общо 460 билета за мача, в бранша за посетители имаше толкоз хора? Влизали са левскари без билети, от техните фракции, да нямало ексцесии. Ти да видиш! Това да не са инвалиди бе? Защо ще влизат даром? Как по този начин? Органите да вземат отношение, какво е това нещо! Кой и за какво пуска без билети хора от " София Запад "? Това е ситуацията, моето момче. Пяха обидни неща, дано на тях им пеят двойно такива неща - поисквам им го! Другия път ще им докарам едно пиано за съпровод, тъй като доста подправено пееха. И оркестър с Хасан Чинчири да им изсвири " Геренски вечери ". Една лека и приспивна, с отенък от " Герена ". Бог прости, Славия не! Получиха си заслуженото. Победителите не ги съдят. Един мой другар има на следващия ден рожден ден, тази победа я обричам на него ", сподели Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР