Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пресконференцията на Димитър Бербатов

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пресконференцията на Димитър Бербатов
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Ужас! Бербатов иска да ни вкара във война, силно съм притеснен

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява конференцията на Димитър Бербатов и останалите опозиционери, дадена през вчерашния ден. На нея някогашният нападател на приказва по отношение на борбата за президентския пост в Българския футболен съюз.

„ Те сами написаха доста тъжби срещу провеждането на конгреса. И до момента в който тези тъжби не бъдат прегледани и позволени, не може да се организира избор за президент. Спомнете си единствено, върнете лентата обратно и ще видите. Все желаят конгреси – през октомври, през март. Аз се тормозих от изявлението на Бербатов през вчерашния ден. Силно се тормозих. Той прикани тимовете на протест. Призова за футболна война във време, в което живеем в същинска война. В момента ситуацията не е мирна и спокойна покрай България. Бербатов обаче желае да я нажежи и у нас. Това е неприемливо!
 Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък Бербатов приказва за протест, атакува съда и предложения клубовете на Конгрес в петък
Тези негови дейности надали ще бъдат утвърдени от някого и не би трябвало да бъдат. Необходимо е да запазим успокоение и самообладание. Битки да има на терена – само че почтени, чисто футболни. Напрежението е ненужно! Крайно време е Бербатов да разбере, че по този начин не става. Какъв протест, какво знамение на чудесата са замислили той и хората от обкръжението му. Напънът е голям. Видяхте ли през вчерашния ден лицата им, изражението им. Те в действителност са жадни за власт и са подготвени на всичко, с цел да реализиран задачата си. Затова се апелирам Бербатов да се осъзнае и да не провокира футболна война. Нека той работи за обединяването на футбола.

Крайно време е Бербатов да разбере, че по този начин не става. Какъв протест, какво знамение на чудесата са замислили той и хората от обкръжението му. Напънът е голям. Видяхте ли през вчерашния ден лицата им, изражението им. Те в действителност са жадни за власт и са подготвени на всичко, с цел да реализиран задачата си. Затова се апелирам Бербатов да се осъзнае и да не провокира футболна война. Нека той работи за обединяването на футбола.

Ако желае да е президент, би трябвало да е на всички тимове, а не на тези единствено, които са дали своят вот за него. А Петър Величков приканва съдийката от Софийски градски съд (б.р. - Жаклин Комитова) да си даде отказ. А точно при нея те пуснаха тъжба и настояха да се свика конгрес. Смях. Това не е концерт по избор ", приключи босът на най-стария столичен клуб ", съобщи Венцеслав Стефанов пред " Блиц ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР