Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg последната информация

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg последната информация
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Левски е черпак с много пробойни, двата ЦСКА да се оправят

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg последната информация към акциите на Левски. Очаква се на следващия ден Васил Божков да прати по пощальон " сините " акции на баскетболния експерт Константин Папазов.
 Добра вест за " сините "! Божков даде заричане: праща акциите в София
" Не искам неприятното на никой - нито на Левски, нито на никой. Знам какъв брой е мъчно да се устоя клуб, изключително в днешно време. Дано Тити е намерил решение, почитам го.

Това, което Тити прави, е почтено за почитание, нека си е направил добре сметката. Навсякъде трябват пари - мощна селекция се прави с пари. Левски би трябвало да рестартира всичко. Ако не заложат на личните си фрагменти, нищо положително не ги чака.

Иностранците не се интересуват от Левски, ЦСКА, Славия или от Отче наш. Дано Тити успее! Казах му, че това е огромен черпак с пробойни отвред. Акциите добре, а по-късно?! Ще закърпят ситуацията до края на шампионата, а след това?!

Васил Божков не би желал да го мислят, че гробар на Левски. Той какво би могъл да ги прави тези акции, защо са му. По този метод той се отървава, дето се вика.

Трябва да се потърси отговорност на тези в Левски, които са злоупотребявали. След Тодор Батков не мисля, че има някой, който е милеел за този клуб. А на тях все не им харесваше. Нека знаят, че това е огромна жертва - гълта време, нерви, ограничения, средства и доста обич.

Тити прави това от положително сърце, само че по какъв начин ще се развият нещата по-натам. Няма го Цветан Василев, няма го Васил, няма го Спас Русев, това са все хора с огромни благоприятни условия. Кирил пък е червен. На Левски му би трябвало човек, който добре да си направи сметката. Може Тити да е измислил нещо и да има някой превдид.

Нека създадат тим от свои фрагменти, дано е същинският Левски, какъвто беше. Навремето в Левски имаше двама-трима сърби, в ЦСКА един-двама чужденци, имаха Мурад Хидиуед, другото бяха наши момчета. Тогава беше друго, в този момент в тим има по 10-15 бежанци.

Важно е да има мощни Левски, ЦСКА, Славия, Локомотив (София). На Левски му би трябвало мощен човек, който да обезпечава два милиона евро на година, работа с младите и след две-три години ще бъдат този, който беше по времето на Наско Сираков. Има талантлини българчета, дано им се даде късмет.

Сега гледаме единствено иностранци. И защо - за нищо. Кирил е друго равнище и неговите иностранци са други. За вътрешното състезание, парите, които дава Кирил, никой различен не може да си ги разреши. Затова е с класа над останалите. Но против българчета-мъжкарчета няма да им е толкоз елементарно.

Задава се да има два ЦСКА в " А " група, само че това си е проблем на ЦСКА - да си го вземат решение ", сподели Венци Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР