Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg изказването на
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Жейнов е заплашвал хора, че няма да излязат живи от офиса му! Нека не отваря Кутията на Пандора!

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg изявлението на Николай Жейнов. По-рано денем футболният сътрудник изложи вижданията си по отношение на прехвърлянето на Филип Кръстев в Ломел на нарочна конференция в своя офис. Стефанов посъветва Жейнов да спре да се занимава със Славия.
 Жейнов отговори на Венци: Ако някой искаше да навреди на Славия, Кръстев щеше да си тръгне без пари (видео)
" Знам за какво нападат Петьо Костадинов. Той продаде във Фиорентина Петко Христов. Калоян Кръстев и Андреа Христов бяха дадени чартърен с алтернатива за закупуване, в случай че се показват добре. Явно ръководителите на тези клубове са разчитали на освен това, не мога да ги осъждам. Не мога да осъждам и Петьо Костадинов. Стефан Велков не е продаден от Петьо Костадинов, същото важи за Димитър Велковски. Изобщо работил съм с доста мениджъри - хървати, германци, само че не мисля, че лицето Николай Жейнов може да се вмести.

Петьо Костадинов съумя да откри контакта с Манчестър Сити. Щом Жейнов е приказвал с Лестър, очевидно индивидът е доста на " ти " с тях. За Лестър излезе от британските медии. Лестър насочи питане, ние отговорихме. Жейнов излиза огромен корифей, щом споделя какво се случва. Трябва да стартираме да богоговеем пред него.

Ако Филип реши, може да ви покаже " неприятния " контракт. Жейнов споделя, че погледнал и видял 20 точки за оправяне по контракта. Какво да ви кажа... Майко, майко, майко! Манчестър Сити ще се окаже значи ниска топка за Жейнов. Той може би към този момент се движи на летящо чердже и не стъпва по земята.

Вижте, хората не са измамници, всичко е планувано, безусловно всичко. Те дори се смееха на това, че Жейнов желае зъболечение в първостепенна клиника. Казаха: " При нас второстопенно няма ".

Този, който откри тим, той би трябвало да бъде управител на момчето. Ако идват футболисти с мениджъри, а тези мениджъри не вършат нищо за футболиста, тъй като до момента Жейнов не е предложил нищо на нито един от тези, на които е управител в Славия, не става. Като си огромен управител за какво не намериш клуб на тези футболисти? Петьо Костадинов работи, прави нещо за тези хора - Белгия, Италия. Представянето зависи от тях оттова нататък.

А Жейнов да седи наготово... Някой да откри клуб, да презентира играча, да отиде да беседва с управлението, да сътвори интерес, а той да чака на гюме изпод с шепичката, не съм склонен! Такива ги пъдя от Славия и ще не преставам да ги пъдя, тъй като не вършат нищо за футболистите! Да се появи той наготово и да каже, че желае зъболечението на Филип да бъде първостепенно. Чакай бе - Филип Кръстев не отива в Занзибар, а в Манчестър Сити.

Да поясня и още нещо. Първият човек, който искаше Филип да остане в Славия до Нова година, бях аз. Явно Николай Жейнов ми е чел мислите, очевидно има и такива качества. Мога единствено да му се удивлявам на този човек. Боже благи! Това че по първия контракт на Филип заплатата е била надали не по-ниска от на някои футболисти в Берое, Черно море и Ботев (Пловдив) са безспорни неистини! Лъжи! Майко! Отвращам се от подобен вид хора!

Жейнов на конференцията си сподели ли по какъв начин е заплашвал хората на Никола Илиев от Пловдив, че няма да излязат живи от офиса му. Каза ли нещо по този случай? Спомня ли си той за това момче от Пловдив. Казал е, че хората няма да излязат от офиса и ще си имат огромни проблеми.

Нека Жейнов да не отваря Кутията на Пандора, тъй като и аз мога да дам конференция. Тя никога няма да е в негов интерес, тъй като неговият бизнес е обвързван с доверието на хората към него. Ако кажа някои неща, доверието към Жейнов ще рухне. Нека този корифей да не пипа Славия и да не се занимава със Славия. Ако аз дам конференция за него, едва ли ще има футболист, който към този момент да му има доверие ", съобщи босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР