Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg актуални теми

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред Sportal.bg актуални теми
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Давахме си дума за феърплей, но я нарушаваха още на вратата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Sportal.bg настоящи тематики от българския футбол. Вчера " белите " привлякоха национала Галин Иванов, за което нашата медия заяви първа. Тази вечер пък четирите български клуба в Лига Европа излизат за своите реванши от втория квалификационен кръг на шампионата. Същевременно изминаха три кръга от началото на сезона в efbet Лига и близо месец от срещата при министър-председателя и основния прокурор, на която Георги Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев дадоха дума за почтен футбол.
 България - Косово @@@

" Галин Иванов е добре пристигнал в Славия, с него се разбираме с половин изречение и доста бързо уточнихме завръщането му при нас. Галин доста добре познава тима, а и знае, че в Славия ще получи опция за изява, която може да му донесе трансфер. Нашият клуб в никакъв случай не е спирал никого за трансфер и постоянно сме уважавали желанието на футболистите. Освен това Галин е мъдро момче и не е като някои, които избират 1000-2000 лв. допълнително, само че след това си провалят кариерите. Целта пред Славия ли? Като начало сме си сложили за цел класиране в топ 6 на шампионата ", съобщи босът на " белите " пред Sportal.bg .
 Локомотив (Пловдив) - Спартак (Търнава) 2:0 @@@

" Иска ми се всички български тимове да продължат в Лига Европа. Смятам, че Локомотив (Пловдив) е с най-големи шансове да го направи, а също по този начин Лудогорец. При Левски ситуацията е най-трудно. Като че ли не им върви на нашите тимове в европейските клубни шампионати. Така ми наподобява на фона на представянето на тези от другите страни. Пак споделям - нека тази вечер и четирите клуба преминат напред ", продължи Стефанов.
 Бойко Борисов се срещна с Георги Домусчиев, Васил Божков и Гриша Ганчев @@@

" До момента в шампионата има феърплей. Смятам, че министър председателят Борисов викна притежателите на тези клубове, в наличието на основния прокурор и вътрешния министър, с цел да му подсигуряват, че последователите няма да бъдат употребявани за вандалщини. И това също се съблюдава до този миг - не е имало хулигански изстъпления, което е значимо за публиката. Няма вандали, няма наркомани. Едно време се събирахме единствено футболните хора, обещавахме си феърплей, почтеност, само че някои още на вратата нарушаваха думата и започваха по своя метод ", сподели още шефът на Славия.
 Нови настилки за главните терени на стадион @@@

" За близо 30 години страната не заби нито един гвоздей на някой стадион. Изключение е единствено министър председателят Борисов. Всички други преди него нехаеха за спорта и футбола. Лучано смени едни седалки на Националния стадион " Васил Левски ", удари една багра и постави някаква дограма, само че вижте какъв стадион направиха румънците. При нас - нищо не се направи дълго време. Сега Борисов се е заел, оказва помощ се на клубовете - за терени, осветяване, школите. Това е пътят и заслужава възторженостти. Дано се създадат два нови стадиона, тъй като българският футбол има потребност от това. Борисов работи вярно и оказва помощ на българския спорт ", добави Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР