Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред БНТ положението в

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира пред БНТ положението в
Коментари Харесай

Венци Стефанов: ЦСКА ще плаче от глобалното затопляне, нали Гриша Ганчев трябва да се оправдава, че не е шампион

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява пред Българска национална телевизия ситуацията в Славия и обстановката в българския футбол. Босът на „ белите “ не подмина и желанието на България да одобри международното състезание през 2030 година. Стефанов съобщи, че ЦСКА-София ще се оплаква от всичко, защото Гриша Ганчев би трябвало да се оправдава, защото не може да стане първенец.

„ За Галин Иванов има 2-3 доста съществени предложения. Остава той да реши коя ще избере. Условията, които му се оферират са съществени. Ние сме се разбрали с него. Той е пристигнал без пари, в случай че аз го продам, Славия ще вземе трансферна сума, другояче ще напусне като свободен сътрудник “, съобщи Стефанов пред Българска национална телевизия.

Президентът на Славия разкри, че вратарят Антонис Стергиакис ще остане в тима, а каращият проби бранител Давид Муньос ще подпише контракт и с неговото привличане селекцията завършва.

„ Първенството ни е ясно. Знае се кой ще е първенец и кой ще е втори. През този сезон съдиите свирят по-добре. Не единствено в това състезание, само че и в предходното ненапълно “, безапелационен е босът на „ белите “.

„ ЦСКА до момента в който не стане първи все ще се оплаква. Ще реве от интернационалното състояние, от климатичните промени, от световното стопляне, от всичко ще реве. Това е! Гриша Ганчев би трябвало да откри с какво да оправдае това, че не е първенец “, добави Стефанов.

„ Новият мощен човек, който ще бъде в Левски. Той има опит, знае по какъв начин да работи в такива обстановки. Убеден съм, че ще вкара ред в тима. “

„ Познавам Васил Божков от доста години. На него в никакъв случай не му се е занимавало изключително с футбол. Може би в този момент обстановката е такава, че би трябвало да се включи в спасението на Левски “, проучва президентът на Славия.

„ Премиерът разчита, че ФИФА и УЕФА ще оказват помощ за построяването на най-малко 2-3 съществени стадиона. Примерно в София, Пловдив и Варна. Имаме късмет да вземем семейството. Видяхме, че Украйна и Полша одобриха европейско състезание. Ние с какво сме по-малки от тях. Стига да сме задружни, само че ние постоянно сме били орел, рак и щука. Дано този път се случи нещо положително “, приключи Венцеслав Стефанов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР