Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира появилите се днес информации,

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира появилите се днес информации,
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Искат да ни разклатят преди баража с Ботев

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява появилите се през днешния ден информации, че Калоян Кръстев и Ивайло Димитров желаят да изоставен клуба поради Цветелин Чунчуков, който имал протекциите на чичо си Георги Петков. Босът на „ белите “ добави, че треньорът Златомир Загорчич се употребява с цялостното доверие на управлението, футболистите и почитателите.

" Има хора, които не обичат Славия. Има хора, които не обичат и Загорчич. Не го харесват, тъй като той не се подава на въздействие. Целта е да се внесе напрежение при нас преди баража с Ботев (Пловдив). Това обаче няма по какъв начин да стане, защото ние сме клуб, формиран единствено от българи. Много сме задружни и си оказваме помощ. Загорчич се употребява с цялостно доверие от страна на управлението, футболистите и почитателите. Той е треньор, на който никой не може да му въздейства. Не може да му се споделя кой да играе. Ако не харесва някой футболист, не го пуска. Каквито и решения Загорчич да взима, постоянно се оказват верни. Резултатите приказват красноречиво. Радвам се, че разполагам с треньор като Загорчич ", съобщи Стефанов пред „ Гонг “.

" Ивайло Димитров е супер пич. Той е доста добър футболист, на който Славия разчита. Той постоянно внася успокоение в съблекалнята. Може би някои клубове ги е гняв, че избра Славия, а не тях. Бъдещето е пред Калоян Кръстев. Това момче има качества и би трябвало доста да работи, с цел да завоюва доверието на Загорчич “, добави президентът на Славия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР