Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира най-новия скандал в родния

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира най-новия скандал в родния
Коментари Харесай

Скандални битки за властта в БФС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява най-новия скандал в родния футбол. Първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков пусна тъжба против вписването на Михаил Касабов в Търговския указател за краткотраен президент на централата. Бившият кмет на Сливен подаде оставка дружно с останалите членове на Изпълкома след отдръпването на президента Борислав Михайлов, с цел да може да взе участие още веднъж в изборите в града на 100-те челник. След като не съумя да стигне даже до балотажа за поста, Лечков отхвърли да е подал оставка с сътрудниците си и изрази упоритости да седне на горещия стол в БФС. Стефанов обаче твърди противоположното.

" Подаде си оставката пред Изпълкома и всички я разписахме. След това не знам какво е станало, може преднамерено да не е поставил подписа си. Учуден съм от това, което се случва. Ситуацията е малко странна. Позволихме му да взе участие в локалните избори и се разбрахме Михаил Касабов да бъде краткотрайно президент на БФС. А в този момент излиза това нещо... Лечков очевидно си е правил някакви проекти. Определено не постъпва мъжки ", разяснява Венци Стефанов пред БЛИЦ.

" За мен не е редно вписването в съда Касабов да ръководи БФС и да назначи ексклузивен конгрес. По правилник не би трябвало да се случат по този начин нещата. Внесъл съм жалбата си пред Софийския градски съд в период. Не съм си подавал оставката и не съм правил писмен отвод от длъжността ми! По правилник трябваше аз да поема БФС. Всеки би трябвало да си понесе следствията за нередностите “, разгласи Лечков, който посети националите на лагера им в Бояна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР