Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира най-новия скандал в родния

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира най-новия скандал в родния
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Лечков може нарочно да не е сложил подписа си на оставката

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява най-новия скандал в родния футбол. Както към този момент стана ясно, първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков пусна тъжба против вписването на Михаил Касабов в Търговския указател за краткотраен президент на централата. Припомняме, че героят от САЩ`94 подаде оставка на Изпълкома след отдръпването на Борислав Михайлов, с цел да може да взе участие в кметските избори в Сливен.

Сега Лечков твърди, че това не е правилно и изрази упоритости да седне на горещия стол в БФС. Стефанов обаче твърди противоположното.

" Подаде си оставката пред Изпълкома и всички я разписахме. След това не знам какво е станало, може преднамерено да не е поставил подписа си. Учуден съм от това, което се случва. Ситуацията е малко странна. Позволихме му да взе участие в локалните избори и се разбрахме Михаил Касабов да бъде краткотрайно президент на БФС. А в този момент излиза това нещо... Лечков очевидно си е правил някакви проекти. Определено не постъпва мъжки ", разяснява Венци Стефанов пред БЛИЦ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР