Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на изпълнителния директор

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира думите на изпълнителния директор
Коментари Харесай

Президентът на Славия: Само на Сираков и на този господинчо им е горчиво в устата

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов разяснява думите на изпълнителния шеф на Левски Павел Колев, че " остава горчив усет, че решенията не се взимат действително от клубовете и тяхното мнение не е значимо ". Това във връзка днешната среща за телевизионните права от футболното ни състезание.

" Искам да го запитвам Павел Колев като 7 години беше в БФС питаше ли той клубовете? Или споделяше, че решенията ги взима БФС. На клубовете се споделя какви са предложенията и клубовете решаваме на кое предложение да се спрем. Кое му е горчивото в устата на Павел Колев?! Че не е на масата да разпределя порциите ли?! Питам го. Може ли 30 клуба да са съгласни, единствено на Наско Сираков и на този господинчо им е горчиво в устата! Гришата ги поддържа, но с половин уста. За малко да смъкват гащите. Питах техния представител: " На вашия притежател оборотите по какъв начин са? Има ли нарастване? " Казва ми: " С 60% са намалели ". А по този начин! Викам: " А имате ли рекламодатели? Някой желае ли да популяризира при вас? " Казва: " Не, няма ". Няма и да има. Затова нямам желание да отхвърлям на този, който предлага да дава пари 5 години.

Ако за тях тези пари са нищо, естествените хора почитат пари. Явно за тези, които имат борчове по 50 милиона лв., тези пари са малко. Като не уважаваш парите, постоянно ще имаш горчив привкус. Павел Колев счита, че животът се върти към тях и без тях няма да има утро. Левски може да претендира за правата единствено на 15 мача - тези, на които е хазаин. Аз ѝ споделих на представителката на малкия екран, дано Левски си излъчват тези мачове сами. Да забележим до каква степен ще стигнат, след 3 месеца ще дойдат да се молят. А в случай че са в " А " окръжна група, има много време, до момента в който се върнат.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР