Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази голямото си разочарование след

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази голямото си разочарование след
Коментари Харесай

Венци Стефанов: По всяка вероятност ще уволня Тарханов

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов изрази огромното си отчаяние след загубата с 1:3 от ЦСКА 1948 в елита и съобщи, че най-вероятно ще има треньорска промяна и Александър Тараханов ще бъде освободен.

" Какво подценяване? Ние се борим за оцеляване. Не сме се пазили за Купата. Нищо не съм казвал на футболистите. По всяка възможност ще има промяна на треньора “, разяснява сбито ядосаният необут при напускането си на стадион „ Славия “.

След последния съдийски сигнал треньорът Александър Тарханов отхвърли да приказва пред медиите, а вместо него зад микрофона застана асистентът му Мартин Кушев.

" Много неприятна загуба изключително в подобен миг, когато точките са доста значими. Грешките са си напълно наши. Направихме много хлапашки неточности. Като цяло тимът на ЦСКА 1948 изключително през първата част по-добре стоеше на терена. През втората част имаше интервал, в който можеше да решим нещата в наша изгода, само че не се получи. Скоростта беше основният миг. Закъснявахме да бием футболистите на ЦСКА 1948 в средата на терена и оттова идваха неприятностите. Целият тим не съумя да се оправи. Според мен избързвахме в обстановките, когато трябваше да вземем друго решение. Емил Стоев има проблем с рамото и това е, което мога да кажа. Имаме други хора, които би трябвало да демонстрират също, че заслужават да играят. Със сигурност повлия мача във вторник върху физическия ресурс на футболистите. Това е програмата, ние играем мач за мач “, сподели помощникът на Тарханов след мача.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР