Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с

...
Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Не се ли убедихте, че нямаме различия със Загорчич

Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, приказва след успеха с 1:0 над Арда. Той показа, че всички в клуба са удовлетворени от работата на Златомир Загорчич. 

„ Настроението е доста положително, откакто бием. Определено мога да кажа, че имахме повече положения. Победихме най-трудния съперник от последните три мача. Загубихме други, които бяха наложителни да спечелим. Така е във футбола. Всеки може да победи всеки. Побеждаваме мощните, тъй като сме доста мощен тим. Подценяваме слабите и получаваме наказване “, стартира Стефанов.

" Важното е самите футболисти да си повярват. Който каквото и да им приказва, всичко е в главата. Не се интересувам кой ще влиза в шестицата, кой ще е седми... я камилата, я камиларят. Почти няма тимове в България, които желаят да играят в Европа и са спокойни, че там ще реализиран нещо. Лудогорец се лута, ЦСКА има огромни упоритости, нека успее да направи нещо. Всичко към този момент е в областта на фантазиите “, продължи босът на „ белите “.

„ Не се ли убедихте, че нямаме разлики със Загорчич? Всички сме удовлетворени от работата му. Има някои моменти, в които самостоятелни неточности, лекомислен метод и се получават тези издънки. Двата мача против Ботев Враца и против Хебър, се случват от самостоятелни неточности. Първото полувреме имахме толкоз доста положения. Арда не знам да са имали положения и да се не намесил Вуцов. Вратарят на Арда направи спасявания на 100%-ови положения “, приключи Венци Стефанов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР