Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за представянето

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов говори пред Sportal.bg за представянето
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Чакам 50 бона от Левски, ЦСКА има нужда от повече цесекарчета

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов приказва пред Sportal.bg за представянето на българските тимове в Лига Европа. Снощи ЦСКА и Лудогорец изгубиха срещите си - " алените " паднаха от Клуж, а " орлите " отстъпиха пред Антверпен. Стефанов отвори дума и за счупените седалки от почитателите на Левски на стадиона на " белите ".

" Жалко за ЦСКА и Лудогорец, хубаво беше да завоюват. Честно казано, чаках победа и еднакъв. Дано в оставащите мачове от групите подобрят играта си. Във футбола е по този начин - като не вкараш, ти вкарват. Това е остаряла истина. Лудогорец разполага с добър състав. ЦСКА има потребност от повече цесекарчета на терена, а не всякакви пристигнали от някъде. Снощи като го видях централния им нападател и... Повече наши момчета трябват, само че не желая да им се греша. Нека всеки си гледа своята кошара.

Левски още не са ми платили за счупения бранш! Трябва да платят към 50 000 лв. - новите седалки, ремонт, монтаж. Мисля си, че техните почитатели не ги вършат тези неща против нас, а против управлението на Левски. Може би са им спрели кранчето и по тази причина. Защото в този момент тези пари ги чакаме от Левски. Интересно ми е за какво за следващ път полицията беше фен, макар че съм ѝ платил 8 000 лв. за защитата на мача.

Който чупи, дръж го, прибери го, друсни му една санкция, закарай го да постави общественополезен труд, да забележим дали другия път ще чупи отново. Трябва да има ред и правда, не може да се троши безнаказано непознато имущество. Без да желая да се греша в политиката, ще кажа, че съм с две ръце за това, което прави основният прокурор по отношение на лихвари, улични измамници и всевъзможни нарушители, които ограбват и тероризират възрастните хора.

Не ме интересува кои политически партии са зад Гешев и кои не са, аз приказвам като жител. Трябва нещо да се прави. Мисля си, че в случай че сегашният основен прокурор беше на служба по времето, когато стана отвличането на детето ми, нещата можеха да са разнообразни. Аз съм " за " прокуратурата и полицията да приберат всички нарушители и лихвари. Шапка смъквам на Гешев, че натиска уличната престъпност и резултатите се виждат ", сподели Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР