Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е бесен на решението на

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е бесен на решението на
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов се ядосва за провален трансфер на вратар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов е гневен на решението на младия гръцки вратар на отбора Антонис Стергиакис да не одобри офертата на елитния испаски Севиля. През зимата отборът от " Овча купел " интензивно се опитваше да продаде или отдаде чартърен гръцкия юношески национал, само че удари на камък.
 Венцеслав Стефанов атакува Лудогорец, Домусчиев и БФС
Според Стефанов всичко е поради обкръжението на младока, което не мисли за бъдещето му. Така съвсем несъмнено младежкият национал на Гърция ще остане на “Овча купел ” и напролет. Той обаче ще бъде изваден от групата за идните мачове, с цел да се поуспокои.

“Вероятно Стергиакис ще остане в Славия напролет. Достатъчно му размътиха главата. Имаше три предложения за него. Обаче някой го лъжеше за Англия и той до последно държеше за там. Затвориха обаче пазара и “съветниците ” му се скриха. Аз питах и майка му, и татко му в този момент какво вършим? Ами нищо, ще си остане в Славия.

На елементарния пари можеш да му дадеш, само че ум - не, са споделили хората. Онези от Солун си мислят, че в един миг доларите и еврото ще почнат да падат от дърветата. Обяснявам им, че по-добрият вид е Стергиакис да стартира от по-ниско, с цел да стигне до огромен клуб. Дадох им образеца с Марио Кирев, че му предлагах да отиде в Грасхопър, а той отиде в Ювентус и по този начин се загуби. Сега е в Косово ”, показа Стефанов пред “Тема Спорт ”.

“Ядосан съм, по какъв начин да не съм. Но съм сърдит най-много на родителите му и на тези, които му мътеха главата. Те не виждат какво е добре за развиването на детето, те виждат някакви милиони, които внезапно ще паднат от небето. Те не знаят, че за това нещо би трябвало много да се потрудиш и доста… Какво да ви кажа… Елементарни хора. А офертите за него бяха положителни, и то най-много за бъдещото му развиване. И Ден Бош, и Севиля, и Локомотива (Загреб). Говорим за клуб от елита на Испания. Всеки знае какъв брой мощна е вратарската школа там. А той и майка му желали в Англия да върви.

Ами аз от дълго време желая да съм с Шарън Стоун, само че тя не знае ”, гневен бе Стефанов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР