Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg
Коментари Харесай

Венци Стефанов коментира efbet Лига и обяви: Ще искам държавен кредит срещу козирката, каквато други нямат

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар пред Sportal.bg след направения проект от Българския футболен съюз за подновяването на efbet Лига. Очакванията са шампионата да продължи през юни по схемата " 2+5 ", за която през вчерашния ден ви заяви нашата медия. Стефанов направи и малко изявление по отношение на държавната помощ, която чака Левски.

" Със сигурност доиграването " 2+5 " не е най-хубавото за Славия, само че пък в една такава обстановка към шампионата би трябвало всеки да е подготвен да направи дребен компромис. Мога да кажа, че по-скоро решенията са положителни. Все отново футболистите би трябвало да вземат глътка въздух преди новия шампионат.

Ще желая и аз заем от страната, в случай че дават такива, дето ще се връщат в миналото! Безлихвен заем и аз желая, както се споделя. Левски желал заем във времето – добре бе, аз най-малко имам какво да заложа, имам козирка. Славия може да си заложи козирката, те и козирка нямат, какво ще заложат, какво ще им е обезпечението?! Ние имаме козирка на стадиона ", сподели босът на " белите ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР