Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция. Сред основните теми

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде пресконференция. Сред основните теми
Коментари Харесай

Венци Стефанов с мощна атака по Жейнов: Мисли си, че в Сити ще се изциганят за зъболекар

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде конференция. Сред главните тематики в диалога му с медиите бе прехвърлянето на Филип Кръстев в Манчестър Сити.

" Разбирайки, че Филип ще отиде в този клуб, Николай Жейнов доближава до родителите, изяснява им какъв брой е популярен, какъв брой е огромен. Трансферът е пред завършване, а аз разбирам, че той е сключил контракт с Филип. Забранил съм на всички футболисти на Славия да работят с сътрудници, до момента в който някой не предложи клуб. Какво може да направи един управител за един футболист? Абсолютно нищо.
 Снимка 484554
Източник:

Той се съветва с това лице, две точки от контракта напряко ме поразиха. Това са хора, които няма да се изциганят и няма да си спестят 1000 паунда. Те не са закъсали като нас, които свиваме бюджетите отвред. Една от точките беше " първостепенно зъболечение ". Това е гениално. Зъболечението да бъде в екстра заведение и в случай че бъде преотстъпен в различен клуб да бъде гратис. Това никой в никакъв случай не може да го предяви като рекламация. Тук става въпрос за отношение сред клубовете, а не сред клуба и футболист. С тези неща омайва главите на родителите и децата, а хората се смеят на тези работи. Там си има специфични условия, като отиде в по-горна група там мерят техните качества, развиване, какъв брой % взима присъединяване, по какъв начин играе. Там има ли късмет да се развива - хората дават късмет.
 Венци Стефанов: Премиерът държи ножа и погачата
Венци Стефанов: Премиерът държи ножа и погачата

" Има съображение да вземе такова решение, щом не се съблюдават разпоредбите "

Започнаха да пълнят главите на родителите за какво той подписва с белгийския клуб, а не с Манчестър Сити. Заради финансовия феърплей, те имат право на 9 преотстъпени и в случай че той подпише с тях, влиза в техните преотстъпени. Затова те си имат сателитен клуб, където си вкарват футболисти и ги образоват със свои треньори. В взаимозависимост от качествата му, след това може да се върне в клуба. Това е политика, върху която няма по какъв начин да влияем. В 99% от случаите младите футболисти постоянно ще бъдат оставени да се готвят първо в по-ниската категория. Хората си имат школи и политика на работа.

Друга огромна еснафщина в контракта с Жейнов беше обвързвана със самолетните билети. При неговата заплата това е меко казано смешно. Не можете да си визиите каква е заплатата на Филип, дружно с бонусите. Догодина тя ще се повиши и още ", сподели Стефанов.

 Снимка 484550
Източник:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР