Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си пред Sportal

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си пред Sportal
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Сериозни финансови благодетели ще се явят за ЦСКА 1948

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде мнението си пред Sportal TV за възможен мач сред ЦСКА-София и ЦСКА 1948. В момента " алените " от Втора лига са безспорен водач във втория ешелон, като в понеделник разрушиха с 5:0 своя главен съперник Септември (София).

" Гледах няколко мача на ЦСКА 1948, добър тим имат. Когато играят ЦСКА против ЦСКА ще е забавно, бих гледал подобен мач. Все ми се коства, че съществени финансови благодетели ще се явят за новото ЦСКА - за това, което идва от Втора лига. И ще бъде забавно. Дано това не е мотив за ексцесии по стадионите, дано има футбол. Все отново в случай че ЦСКА 1948 влезе в " А " група, би било изцяло справедливо, тъй като те си извървяха пътя от най-долното равнище по този начин, както е заслужено ", сподели Стефанов в " От дузпа в тъч ".

Той добави, че не вижда по какъв начин ще бъде осъществен планът за стадион " Българска войска " в София. " Не виждам по какъв начин това нещо ще се случи. Къде ще минават там тези машини, камиони и така нататък По пътечката откъм постройката на БНР? Това не е съществено. Изискването е да има места за 800 автомобила до стадиона. Къде ще побереш там 800 коли?! Ако за 50 намериш място, отново ще е добре. Ако се построи един стадион някъде в покрайнините на София, за какво да не играят там. Даже повече от един тим. Интер и Милан по какъв начин разделят един стадион. Феновете споделят: " това е нашият дом ". Какъв дом! Става дума за пари, а не за сантименталности ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР