Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след
Коментари Харесай

Венци Стефанов за жребия в ЛЕ, Киркор и Гарабед, двата ЦСКА и Крушарски

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след жребия в Лига Европа. " Белите " би трябвало да мерят сили с албанския Кукеси в първия прелиминарен кръг на надпреварата. Вчера отборът на Златомир Загорчич започва в efbet Лига с 1:1 против Черно море на стадиона в " Овча купел ".

- Какъв мач очаквате против Кукеси?
- Очаквам сложен мач за Славия. Лесни албанци няма! Щом ще играят в Лига Европа, очевидно имат някакви футболни достолепия.

- Не са прочут тим, какъвто е Малмьо да вземем за пример. Започвате съществено разузнаване?
- Има си хора в Славия, които са футболни експерти, те би трябвало да ги разузнават. Моята работа в клуба е друга. Ако стана и шпионин... Това ме подсеща за вица за шпионина Гарабед. Станали шпиони той и Киркор. Пратили Гарабед на задача в Америка и му споделили: " Отиди там, на тоя адрес ще живееш, ние ще те потърсим, когато би трябвало ". След 15 години пращат Киркор, само че той не запомнил точния адрес, сетил се единствено кооперацията. Питал начело: " Абе тук да живее един Гарабед? ". Отговорили му: " А, Гарабед-шпионина ли? Трети вход, осмия етаж ". Така се бил законспирирал. Та да се върнем за мача - не чакам лек мач! Ще бъде доста тежко.

- Христо Крушарски сподели, че до няколко дни ще може да каже кой ще е новият първенец. Вие можете ли да дадете прогноза?
- Ицо е бил развеселен, когато го е споделил това нещо пред публицистите. Дейвид Копърфийлд не би могъл да каже, Ицо Крушарски ще го каже... Той какъв е?! Да не гледа на пъп?

- Гледахте ли откриващия мач сред двата ЦСКА?
- Нито едните са слаби, нито другите са слаби. Мартин Камбуров вкара гол, което е обикновено, той не е от през вчерашния ден. Момчето от 25 години единствено вкарва. За ЦСКА или положително, или нищо. И за двата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР