Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за вестник Тема:

...
Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде интервю за вестник Тема:
Коментари Харесай

Венцеслав Стефанов: Очаквайте голям изходящ трансфер от Славия

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде изявление за вестник " Тема: Спорт ". Босът на " белите " засегна тематиката за бъдещето на треньора Златомир Загорчич. Сърбинът има контракт до края на сезона.

" Аз съм го казвал и преди - Загорчич, горе-долу, има контракт до живот. Ако той желае и пожелае, ще остане отпред на Славия и през идващия, и по-следващия и още по-следващия сезон. Ние сме доста удовлетворени от неговата работа, изключително с младите играчи. Учи ги на добър футбол. Няма мотив да не сме удовлетворени от Загорчич.

Получи се празник против Етър. Видях деца и младежи, които се радваха да са на стадиона. Дълго време не бяхме играли вкъщи и хората бяха зажаднели за футбол. Вероятно желаеха да видят и осветлението. Дано отсега нататък да се радваме и на хубави победи. Дали и в плейофите може да пуснем билети по един лев? Всичко е допустимо - нищо не е доктрина или закон.

Много ненавиждам да ме питате за цели, нашите цели са ясни - желаеме да играем добър футбол и да сътворяваме млади гении. Смятам, че го вършим сполучливо. През лятото сигурно ще има нов огромен произлязъл трансфер от Славия ", безапелационен бе Стефанов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР