Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС

...
Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС
Коментари Харесай

Венци Стефанов с култово изказване по адрес на Любо Пенев


Президентът на Славия и член на Изпълнителния комитет на БФС Венцеслав Стефанов се регистрира с следващото си любопитно изявление, този път по адрес на единия от претендентите за президентския пост - Любослав Пенев.

" Не бих го направил даже домоуправител на вход. Знам, че играе добре тенис, на футболен мач не съм го виждал. На стадион " Славия " идва единствено да играе тенис. На Царско село също играе тенис, индивидът си има специалисти ", сподели босът на Славия.

Стефанов още веднъж изрази поддръжката си към актуалното управление на футболния съюз и към президента Борислав Михайлов. " Той е единственият заслужен, който може да управлява БФС. Протестен избор ще има при всички случаи. Дали този избор ще бъде мощен, не знам. Сигурно и Михайлов си има недостатъци, само че имам вяра, че с времето и те ще се отстранят.

Ей, хора, чукнете се малко у главата! Ще викаме неволята, в случай че и тези хора се отдръпват. Какво е отговорен БФС? Футболистите от 1994 година са възпитавани в системата на социализма, когато имаше ред и дисциплинираност. Мислете, хора!

Трябва да даваме късмет на българските футболисти! Като сме цялостни с Делхаруби, Маруби, до средата няма да стигнем. Взимаме някакви от Африка, в случай че ги викнат в националния му тим, ще вземеш малко евро. Боже, това ли би трябвало да ни е задачата ", добави Стефанов.

На въпрос какъв брой гласа ще събере Любослав Пенев на изборите за президент на БФС, дългогодишният футболен началник отговори в закачлив звук: " 38 гласа ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР