Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци
Коментари Харесай

Член на Изпълкома на БФС поиска изваждането на отбор от efbet Лига

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов разяснява думите на старши треньора на Витоша (Бистрица) Асен Букарев, че е бил издирван, с цел да може неговият тим да даде мача на Царско село.

" Останах покъртен от признанието на Асен Букарев. Ако има Дисциплинарна комисия на място, а не ми се има вяра да има, Царско село би трябвало да бъде изхвърлен от Първа лига. Питайте военачалник Василев за какво Стойне Манолов смени съдията за мача със Славия. Какво желаят тези? Докога ще ги поносим? Сменят и си назначават съдии, вършат опити да уговарят мачове ", сподели Стефанов пред " Гонг ".

" Царско село би трябвало да бъде разследван и изваден от елита, по-късно потресаващо разобличаване. Чест прави на Асен Букарев, че сподели какво се е случило. Можеше да си замълчи, само че той не е привикнал по този начин да работи. Не познава сходни способи. Букарев е бил при мен в Славия и го познавам доста добре. Той е учтив и образован човек. От положително и образовано семейство ", добави шефът на " белите ".
efbet Лига 28 кръг, събота 27 юни  Витоша (Бистрица) 0:1краен резулат  Царско село
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР