Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци

...
Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци
Коментари Харесай

Венци Стефанов за Левски: Евроидиоти!

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венци Стефанов разяснява резила на Левски - отпадането от Вадуц (Лихтенщайн).

"Левски имаше своите шансове, въпреки всичко четирима от футболистите на Вадуц са били преуморени, работили са сервитьори и са имали прием след първия мач. А при тях банкетите са продължителни. Нито съм знаел, че Левски ще отпадне, нито съм желал да отпадат. Просто когато гроб копаеш - в него падаш, това е остаряла максима ", разяснява Стефанов пред "Блиц ".

"Само те са тим на народа, единствено те са постоянно прави, сами против всички... Срещу по кое време бяха през днешния ден? Видяхте - против четирима сервитьори, двама автомонтьори, а другите полуаматьори ", продължи босът на Славия в типичния си жанр.

"Ние им взехме Купата на България след успеха на финала, очевидно ние сме главните виновници, че те са евроидиоти! Всички са им отговорни - интернационалното състояние, климатичните особености, емигрантите, все някой им е отговорен ", добави Стефанов.

"Дано ние победим в реванша с Илвес Тампере в четвъртък. Нека обаче не слагаме тигана преди да хванем рибата. Четвъртък вечер ще забележим дали ще имаме право да приказваме или като левскарите ще бъдем с наведена глава. Вярвам, че футболистите ми схващат отговорността, а и имаме треньор, който е компетентен и можещ, тъй че съм спокоен в това отношение ", сподели още Венци Стефанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР