Президентът на Славия - , даде интервю пред Спортал, в

...
Президентът на Славия - , даде интервю пред Спортал, в
Коментари Харесай

Финален обзор: Венци Стефанов "сурвака" Левски, ЦСКА и Берое като за последно

Президентът на Славия - , даде изявление пред " Спортал ", в което направи преглед на отиващата си 2021 година. Босът на " белите " си пожела да бъде здрав и тимът да го радва с повече победи:
" Отива си една неспокойна година във футбола, за 2022 година си поисквам здраве и нека Славия ме зарадва с повече победи. Също по този начин ще е добре да забележим две-три нови момчета от нашата школа в първия тим, при нас се залага на българското! Не очаквайте футболните проблеми да бъдат решени от това момченце, дето не е почерпило никого през живота си. От него - нищо! ", стартира Стефанов, който в днешния 27 декември чества имен ден.
След това той разяснява и на " лъвовете ": " Ако през 2022 година не спечелим групата, в която сме със Северна Македония, Грузия и Гибралтар, по-добре да закриваме футбола в България! Първото място в тази група е повече от наложително! Ако не сме първи, най-добре да се играе единствено билярд в България ".
Последва и коментар за : " Казах към този момент, че идва Видовден. Винаги е по този начин! Идва този ден и всеки заплаща сметката. Ядеш кюфтета и не ревеш, тогава няма да ревеш и когато ти вземат кюфтетата. За Берое Видовден пристигна, ще пристигна и за другите. Всички, които са били на хранилка. Къде го има това - Топлоелектрическа централа, АЕЦ, държавна прехрана ".
" Царско село пък несъмнено ще играе единствено с юноши, само че това е еднакво да си донор на точки. Нищо повече. Не е неточност, че броя на тимовете в шампионата се усили - да вземем за пример Спартак Варна върви добре и несъмнено ще влязат. Дали към този момент имат осветяване, дали теренът им ще дава отговор на условията, това си е техен проблем. Варна е огромен град. За да си на масата при огромните, би трябвало да си облечен както би трябвало ", сподели Венци Стефанов и не подмина грандовете Левски и ЦСКА:

" В Левски също не пискаха, когато ядоха кифтетата. А в този момент с тези милиони отговорности какво ще вършат? Защо им трябваше да си бутат стадиона и да вършат там нещо като нищо! Иван Вуцов споделяше, че това е неточност, само че кой да го послуша индивида. А Вуцата беше корифей! Такива към този момент няма. Левски и ЦСКА ще би трябвало да викат неволята през новата година - едните задължения имат, другите не знам по какъв начин ще строят стадион в Борисовата градина. Инджов схваща, тъй като е строител. Питайте го дали е допустимо това нещо и той ще ви каже ".
" Желая здраве на всички - слависти, цесекари, левскари, всевъзможни! Привържениците на Славия са многочислени и са интелигетни! Има ли образован софиянец, славист е. Това е истината ", добави за край босът на Славия.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР