Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че САЩ използват "Ислямска

...
Президентът на Сирия Башар Асад заяви, че САЩ използват "Ислямска
Коментари Харесай

САЩ използват Ислямска държава като военен инструмент

Президентът на Сирия Башар Асад съобщи, че Съединени американски щати употребяват "Ислямска страна " като "военен инструмент ", с цел да нападат сирийската войска и да не й разрешат да се бори с тероризма в страната.

Коментарите бяха оповестени в петък от сирийското президентство, базирайки се на негови изявленията за съветските медии "Русия 24 " и "Росия Севодня ".

Башар Асад упрекна също по този начин и някои от кюрдските групи в фракционизъм и настоя, че той "никога няма да одобри " разделяне на територията на Сирия. Той въпреки всичко акцентира, че има вяра, че множеството кюрди в страната са "патриоти, които поддържат страната си и народа на Сирия, както всяка друга част от сирийското общество ", оповестява БНР.

В изявление за съветското издание "Спутни " в четвъртък Асад пък съпостави "режима " в Съединени американски щати с нацистка Германия, потвърждавайки, че този режим се интересува единствено от кражбата на сирийски нефт. Той също по този начин изрази мнение, че някогашните екстремистки водачи Осама бин Ладен и Абу Бакр ал Багдади са били убити, защото американците не са желали те да кажат "истината " за връзките им със "западните разследващи организации ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР