Президентът на Сирия Башар Асад даде първото си интервю за

...
Президентът на Сирия Башар Асад даде първото си интервю за
Коментари Харесай

Асад: Войната в Сирия е миниатюрен модел на третата световна

Президентът на Сирия Башар Асад даде първото си изявление за задгранична медия от юни 2018 година. В изявлението за телевизия RT разяснява информация за сирийско-руските „ двойни удари “.

„ На Запад се разпространяват доста подправени версии, които демонстрират, че сирийската войска съзнателно и голословно убива цивилното население и тези, които се назовават Белите каски там … или някои от лечебните заведения, в които терористите са оборудвали щаба си … Така че, споделят, че сирийската войска нападна филантропични цели, тъй че цивилното население страда, само че в реалност не е по този начин: цивилното население избяга от своите райони и се реалокира на територии, следени от държавното управление на всички места – освен в Източен Алепо ", сподели Асад в отговор на въпрос за сирийско-руския двоен удар, в който въздушните сили на двете страни нападнаха област в източната част на Алепо, а по-късно, при идването на избавителните служби, бяха нанесени многократни удари.

„ Що се отнася до източната част на Алепо, хората към момента живеят в тези региони, които в този момент са следени от държавното управление … Защо не ги убихме тогава? Защо не избягаха в Турция? Това единствено по себе си служи като опровергаване на казаното от Запада “, добави Асад.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР