Президентът на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) Огнян Томов бе гост

...
Президентът на шампиона Нефтохимик 2010 (Бургас) Огнян Томов бе гост
Коментари Харесай

Огнян Томов пред “Block Out”: Нефтохимик ще има още по-силен отбор през новия сезон

Президентът на първенеца Нефтохимик 2010 (Бургас) Огнян Томов бе посетител във волейболното предаване “Block Out” на Sportal TV.
 @@@
“Нефтохимик ще има още по-силен тим през идващия сезон. Говорил съм с кмета на Бургас Димитър Николов, който ни удостовери, че отборът ни ще има поддръжката на Общината и през идващия сезон. Генералният ни спонсор Лукойл също в лицето на Валентин Златев подсигурява, че продължаваме съдействието ни. Още два съществени наши спомоществователи също ще не престават да ни помагат”, съобщи Огнян Томов във волейболното предаване “Block Out” на Sportal TV.  @@@
“Говорим си постоянно с Теодор Салпаров. Той пожелава триумф на Нефтохимик в мачовете, ние му пожелаваме триумф с Газпром-Югра (Сургут). Към момента не сме говорили за неговото завръщане в клуба от Бургас като играещ състезателен шеф и той ви го сподели също преди няколко дни. След последните си мощни дуели с екипа на отбора от Сургут, то най-вероятно е той да продължи да играе в шампионата на Русия и през идващия сезон”, добави Огнян Томов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР