Президентът на Серия А Гаетано Мичике обяви, че се оттегля

...
Президентът на Серия А Гаетано Мичике обяви, че се оттегля
Коментари Харесай

Шефът на Серия А изненадващо подаде оставка

Президентът на Серия А Гаетано Мичике разгласи, че се отдръпва от поста, който заемаше от 19 март 2018 година насам. Решението му идва в резултат на започнатото от Италианската футболна федерация следствие по отношение на избирането му на тази позиция.

"С това изказване желая да ви уведомя за незабавната ми оставка като президент на Серия "А ". Слуховете в днешните броеве на вестниците, свързани с евентуалния излаз на следствието към назначението ми преди 20 месеца, са неприемливи и ме подтикнаха да взема това решение ", стартира изказването на Мичике.

"През последните месеци работих по трансформирането на италианския футбол, прибавяйки към спортните и спортните полезности тези, свързани с бизнеса и стопанската система. Това е витално значимо и подготвително за идването на нови и огромни компании като спонсори, както и за достоверност във финансовите пазари. Това беше и промяна, която имаше значимата цел да приближава фамилиите и почитателите до футболния и като цяло спортния свят. Благодаря на всички, които работиха с мен, както и на публицистите, които следяха моето управление с професионализъм ", се споделя в изказването на Мичике.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР