Президентът на САЩ прекъсна запис на интервю за програмата 60

...
Президентът на САЩ прекъсна запис на интервю за програмата 60
Коментари Харесай

Тръмп прекъсна телевизионно интервю заради водещата

Президентът на Съединени американски щати прекъсна запис на изявление за програмата " 60 минути " на телевизия Си Би Европейски Съюз и заплаши да го популяризира преди програмираното му лъчение в неделя, с цел да покаже " пристрастността " на водещата, заяви ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.

Телевизията удостовери в Туитър, че президентът е прекъснал изявлението с водещата Лесли Стол, само че не уточни повече детайлности.

Според телевизия Си Ен Ен, която цитира двама източници, осведомени с случая, Тръмп разговарял със Стол 45 минути, след което ненадейно прекъснал изявлението. Той е декларирал, че съгласно него малкия екран към този момент има задоволително материал. Президентът не се върнал за втората част от записа, където трябвало да се появи дружно с вицепрезидента Майк Пенс.

" Имам удоволствието да ви осведомявам, че в полза на точността... считам да постна моето изявление с Лесли Стол за предаването " 60 минути " преди излъчването му в ефир ", написа президентът в Туитър. " Това ще бъде направено, с цел да може всеки да види какво съставлява едно подправено и пристрастно изявление ", споделя той.

Тръмп разгласява в Туитър и малко видео с фрагменти, на които водещата в наличие с други хора беседват с него. Той уточни, че видеото било снимано след записа на изявлението в Белия дом и означи, че водещата не носи защитна маска.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР