Президентът на САЩ отново влезе в във връзка с предизборните

...
Президентът на САЩ отново влезе в във връзка с предизборните
Коментари Харесай

Тръмп прекъснал интервю в CBS заради въпросите

Президентът на Съединени американски щати още веднъж влезе в по отношение на предизборните си ефирни изяви.
Той написа в Twitter, че желае да изпревари излъчването на изявлението от мрежата в нейното предаване „ 60 минути “ в неделя, с цел да разкрие „ пристрастността, омразата и грубостта “ на журналистката Лесли Стал.
 Крие ли банкова сметка в Китай американският президент? Крие ли банкова сметка в Китай американският президент?
Данъчните регистри на президента Доналд Тръмп демонстрират, че той от години извършва експанзивни бизнес планове в Китай и даже поддържа к...

I will soon be giving a first in television history full, unedited preview of the vicious attempted “takeout ” interview of me by Lesley Stahl of. Watch her constant interruptions & anger. Compare my full, flowing and “magnificently brilliant ” answers to their “Q’s ”.
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
Необработените фрагменти, оповестени от страницата на Тръмп във Фейсбук, в несъгласие със съглашението на Белия дом с малкия екран, наподобява демонстрират срещата от началото до края, а президентът е отчаян от тона на въпросите.
Стал не покачва гласа си и не прекъсва Тръмп, с изключение на когато по отношение на боравенето с пандемичния ковид, насърчаването на поддръжниците да скандират за заключване на политически съперници и други чувствителни тематики.
Тръмп оспорва това, което съгласно него беше нападателно изявление, и афишира, че анулира частта, в която Стал е трябвало да продължи полемиката, като към него се причисли и вицепрезидентът Майк Пенс.
 Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви Тръмп: Фаучи е злополучие - в случай че го слушах, щяхме да имаме 500 000 мъртви
Гневен и язвителен, президентът Доналд Тръмп съобщи в предизборна акция, че хората са изтощени да слушат за смъртоносната пандемия, която...
„ Първото ви изказване беше „ това ще бъдат сложни въпроси “. Е, нямам нищо срещу това, само че когато подготвихте изявлението, не казахте това. Казахте: „ О, дано създадем едно прелестно изявление ", се оплака Тръмп от Стал тъкмо преди внезапно да завърши срещата.
Тръмп също неведнъж се оплаква, че CBS и други медии не са задавали на демократичния му конкурент Джо Байдън еднообразно сложни въпроси, вместо да му подават непрестанно „ меки топки “.
" Гледал съм всички негови изявленията. Никога не му е задаван сложен въпрос ", сподели Тръмп.
CBS също са интервюирали Байдън за друга част от " 60 минути ", която ще се излъчва в неделя.
 Тръмп против Байдън - борбата за американската енергетика Тръмп против Байдън - борбата за американската енергетика
В разгара на предизборните диспути сред Доналд Тръмп и Джо Байдън има една тематика, която не намира място под прожекторите – тематиката...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР