Президентът на САЩ отбеляза, че избирателите имат право да се

...
Президентът на САЩ отбеляза, че избирателите имат право да се
Коментари Харесай

Джо Байдън: Утре може да умра внезапно

Президентът на Съединени американски щати означи, че гласоподавателите имат право да се тревожат за здравето му

 Джо Байдън призна, че " може да почине ненадейно на следващия ден ", написа The ​​Daily Telegraph.

" Мога да се разболея, мога ненадейно да умра на следващия ден “, съобщи американският водач в изявление за MSNBC.

Ръководителят на Белия дом също означи, че гласоподавателите имат право да се тревожат за здравето му.

" Но най-хубавият метод да прецените е да ме наблюдавате. Ставам ли по-бавен? Имам ли същото движение? “, добави Байдън.

Президентът на Съединени американски щати също акцентира, че в случай че гласоподавателите имат подозрения по отношение на неговите физически и умствени качества, те би трябвало да поддържат различен претендент.

" Точно в този момент – ще чукна на дърво, с цел да не се прокълна – здрав съм “, сподели той. " Все още действам добре физически и, знаете, също и душевен. “

Той добави, че има намерение да се кандидатира още веднъж за президентския пост, само че към момента не е взето публично решение. В същото време ръководителят на Белия дом наподобява заобикаля въпросите дали брачната половинка му Джил желае той да отиде на втори мандат.

Както отбелязва The Daily Telegraph, Байдън се чака да се кандидатира още веднъж на президентските избори през 2024 година Той към този момент стана най-възрастният човек, който в миналото е заемал поста и ще бъде на 86 години в края на втория си мандат, се акцентира в публикацията.

Критиците от Републиканската партия обръщат огромно внимание на гафовете при изявите на Байдън, като акцентират, че на президента му липсват умствените качества, с цел да изкара още един мандат като президент.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР