Президентът на САЩ миналия четвъртък не е споделил с обществеността

...
Президентът на САЩ миналия четвъртък не е споделил с обществеността
Коментари Харесай

Доналд Тръмп е премълчал за положителен резултат от първия си тест за коронавирус?

Президентът на Съединени американски щати предишния четвъртък не е споделил с обществеността информация за позитивните резултати от първия си тест за зараза с новия ковид. Това заяви в неделя The Wall Street Journal, базирайки се на източници.
Според тях президентът е получил резултатите от първия тест на 1 октомври още преди появяването си в ефира на Fox News. След това в изявление с журналиста Шон Ханити той уточни, че „ е минал теста “, само че акцентира, че не знае резултатите. „ Ще схвана резултатите довечера или на следващия ден сутринта “, сподели американският водач.
 Мадуро изрази вяра COVID-19 да направи Тръмп по-внимателен и човечен Мадуро изрази вяра COVID-19 да направи Тръмп по-внимателен и човечен
Президентът на Венецуела Николас Мадуро пожела бързо възобновяване на " врага на Венецуела " - американския президент Доналд Тръмп. " Не...
Източници на The Wall Street Journal упорстват, че по това време към този момент е бил наясно с показанията на първия бърз тест, само че е очаквал резултатите от втори, по-задълбочен и по-точен медицински обзор. Според изданието ръководителят на Белия дом в частен диалог е помолил един от асистентите си, който е бил осведомен с резултатите от първия тест, да не ги разкрива. „ Не казвайте на никого “, е настоял Тръмп, представен от източника на Wall Street Journal, осведомен с диалога.
На 2 октомври вечерта Тръмп съобщи в Twitter, че той и брачната половинка му Мелания са имали . Държавният глава дойде в Националния медицински център " Уолтър Рийд " в Мериленд в петък вечерта. Като защитна мярка Тръмп ще прекара идващите дни в това лечебно заведение, продължавайки да работи оттова, както изясни представителят на Белия дом Кейли Макенани. Преди да отлети до болничното заведение, американският водач разгласява видео известие в Twitter, в което увери, че той и Мелания са добре.
През последните дни коронавирусът беше открит и в асистент на президента Хоуп Хикс, някогашен консултант на Тръмп Келиан Конуей, трима републикански сенатори, ръководителя на Републиканския народен комитет Рона Макданиел, ръководителя на акцията в Белия дом Уилям Степин, персоналния помощник на Тръмп Ник Луна, трима публицисти от преспуула на Белия дом.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР