Президентът на САЩ е голям фен на бързото храненеМелания Тръмп

...
Президентът на САЩ е голям фен на бързото храненеМелания Тръмп
Коментари Харесай

Какво похапват Мелания и Тръмп

Президентът на Съединени американски щати е огромен почитател на бързото хранене

Мелания Тръмп от дълго време е провъзгласена за фешън икона, а по-важният въпрос, който не дава мира на хиляди дами, не е какъв тоалет е избрала ослепителната словенка за следващата си обществена изява, а по какъв начин съумява да се поддържа в такава съвършена форма.

Какво обича да похапва Мелания и какви артикули са включени в ежедневното й меню.

Много плодове

Пресните плодове са богат източник на фибри, които са нужни за вярното храносмилане. Мелания ги яде всеки ден, с цел да поддържа здравето и фигурата си. Известно е, че се старае да изяде най-малко седем плодчета на ден.

Мелания обожава ябълките, прасковите и крушите и замества множеството десертите тъкмо с тях. Голямото количество фибри в дневното й меню й оказва помощ да поддържа тялото си във форма при неналичието на време за постоянни тренировки.

В това отношение Доналд въобще не наподобява на брачната половинка си. Президентът на Съединени американски щати е огромен почитател на бързото хранене. Заради дефицита на време той избира да изяде някой хамбургер или пържени картофки, до момента в който Мелания ще избере ябълка или праскова.

Смути

Известно е, че Мелания е огромен почитател на смутитата и се пробва да пие тези вкусни и здравословни коктейли всекидневно. В тях в действителност се съдържат доста потребни хранителни субстанции и витамини. Въпреки това потреблението им в огромни количества не е целесъобразна.

Плодовете съдържат доста фруктоза. Веднъж попаднала в тялото, тя се трансформира в захар. А остатъкът й може да бъде доста нездравословен за човешкия организъм. Ето за какво е най-добре смутита да се пият не повече от 3-4 пъти седмично. Или вместо от плодове, коктейлите ви да са приготвени от зеленчуци!

Овесена каша

Мелания Тръмп счита, че е отлично да започнеш деня си с купичка овесена каша. Най-често на закуска първата дама залага на смутита, само че от време на време ги замества с овесени ядки, които са богат източник на фибри, нужни за вярното действие на храносмилателния тракт.

Мелания яде овесена каша без добавки и деликатно следи качеството на зърнените храни. За да се поддържате във форма, не е целесъобразно да добавяте захар, конфитюр или сладостен сироп.

Тези артикули свеждат до най-малко здравословните изгоди на продукта. Вместо това е добре към овесената каша да добавяте протеини. Те се съдържат в млечните артикули, ядките и семената. Така закуската ви ще бъде освен питателна и вкусна, само че и доста потребна.

Любимата напитка

Журналистите постоянно питат Мелания по какъв начин се грижи за кожата си. Първата дама твърди, че единствено 3 неща й оказват помощ да поддържа младостта и хубостта си: пълностоен сън, първокласен овлажнител и вода, която Мелания назовава обичаната си напитка.

Лекарите предлагат да одобряваме най-малко 2 литра чиста вода на ден. Когато водата не доближава в организма, кожата става суха, а косата наподобява изтощена и без искра.

Освен това неналичието на вода забавя метаболизма. Това се отразява отрицателно на човешката фигура и способства за качване на непотребни килограми.

Мелания се пробва да пие повече вода, обича и диетична кола. Именно тази напитка избира, когато желае да се поглези с нещо вкусно.

Повече витамини

Мелания деликатно следи количеството на витамини в менюто си, тъй като е наясно, че дефицитът им води до утежняване на самочувствието и неприятна продуктивност. Отразява се отрицателно и на положението на кожата и косата.

Част от нужните витамини човек може да приема с храната. Голяма част от тях се съдържат в пресните плодове и зеленчуци.

Понякога вярното хранене не е задоволително. Мелания знае това, по тази причина всекидневно приема витамини А, С и Е, които поддържат хубостта й. Тя се пробва да обогати менюто си и с антиоксиданти, които имат удобен резултат върху тялото и забавят стареенето на кожата.

Любимата й нездравословна храна

Първата дама на Съединени американски щати е последовател на вярното хранене и по тази причина в менюто й участват доста свежи плодове и зеленчуци. Понякога обаче си разрешава и нездравословни, само че доста вкусни блюда. Самата тя назовава себе си последовател на концепцията за салдото.

Всяка жена счита, че понякога би трябвало да се поглези с обичаната си храна. Това за Мелания е пилешко месо, запечено с пармезан. Словенката избира да похапва ястието в ресторанта Jean-Georges, който се намира в Ню Йорк, приготвено по специфичната рецепта на началник готвача.

Други обичани храни

Мелания има вяра, че умереността е ключът към здравословното хранене. Тя не яде нездравословни храни всеки ден, само че понякога си разрешава и нещо не толкоз потребно. Известно е, че тъмният шоколад и сладоледът са измежду любимците й.

Между другото, при умерена консумация те могат да бъдат даже потребни за организма. Например, тъмният шоколад оказва помощ за намаление на кръвното налягане, както и за намаляване равнището на неприятния холестерол. Млякото съдържа доста калций.

За да не вредят шоколадът и сладоледът на фигурата ви, се предлага да ги ядете в дребни количества - не повече от 1-2 пъти седмично.

Доналд Тръмп не пие алкохол

Първата дама на Съединени американски щати се придържа към вярното хранене, а самият Доналд обича да залъгва глада си с нещо нездравословно. Известно е обаче, че Тръмп не обича и не пие алкохол. За това призна самият той в едно от интервютата си.

Освен това Доналд счита, че родителите би трябвало да предизвикват децата си да не пият алкохол и да не използват опиати. Той твърди, че те са доста пристрастяващи и могат да повлияят отрицателно на здравето.

Тръмп обаче е последовател на коктейлите, които не съдържат алкохол. Например през 2016 година фотографите го снимаха по какъв начин пие „ Кървава Мери “ по време на вечеря със фамилията си.

Защо е толкоз безапелационен във връзка с спиртните питиета? Всичко е поради по-големия му брат Фредерик Тръмп, който в колежа се пристрастява към алкохола. Мъжът не съумява да преодолее зависимостта си и умира доста млад - на 46 години.

Фредерик е съветвал брат си да не пие. И той до ден-днешен той го слуша и продължава да заобикаля алкохола.

Доналд Тръмп не яде коричката на пицата

Президентът на Съединени американски щати е от хората, които не обичат коричката на пицата. Той също по този начин има вяра, че отводът от нея му оказва помощ да поддържа фигурата си. За да отдели коричката от останалата част от пицата, Тръмп употребява нож и вилица.

Тръмп рядко закусва

Мелания деликатно следи диетата си и в никакъв случай не пропуща закуската. Съпругът й обаче се старае да прескочи утринното хранене. Ако въпреки всичко би трябвало да закуси, сигурно няма да избере овесени ядки или смути.

Сутрин Тръмп обича да яде пържени яйца с бекон. Освен това е огромен обожател на добре изпечените стекове.

Обича да яде в McDonald`s

За разлика от брачната половинка си, Тръмп яде доста по-малко плодове и зеленчуци. Предпочита месото и храната от заведенията за хранене за бързо хранене. Любимият му е McDonald`s. Любовта си към него е заявявал в доста изявленията.

Тръмп признава, че най-вече му харесва Биг Мак и Филе-О-Фиш. Подобно на Мелания, той обича диетичната кола.

Тръмп не се тормози да похапва в самите заведения за хранене. Именно там бъдещият президент на Съединени американски щати вечеряше най-често по време на предизборната си акция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР