Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че първата му

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че първата му
Коментари Харесай

Тръмп: Срещата с Путин бе по-добра“ от тази с НАТО

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че първата му пълноценна двустранна среща с съветския му сътрудник Владимир Путин е била „ по-добра “ от срещата със съдружниците в НАТО предходната седмица, съобщи Агенция Франс Прес.

„ Макар да имах прелестна среща с НАТО, на която бяха събрани голямо количество пари, аз имах още по-добра среща с Владимир Путин. Тъжно, че за нея не бе обявено по този метод – Фалшивите вести полудяха “, написа Тръмп в Туитър.

Президентът написа НАТО в този момент е по-добре финансирана „ единствено с помощта на мен “, като добави, че „ НАТО беше слаба, само че в този момент още веднъж е мощна (лошо за Русия) “. Тръмп се оплаква, че медиите непрекъснато повтарят, че се държи жестоко с задграничните водачи, само че " в никакъв случай не загатват парите! ".

Срещата на Тръмп със съдружниците в НАТО предходната седмица, на която той остро ги разкритикува, че харчат малко за защита, е обсъждана като неприятно разтягане на трансатлантическите връзки, за разлика от показаното съгласие на срещата с Путин в понеделник.
В Съединени американски щати Тръмп бе подложен на критика и от демократи, и от републиканци за това, че в Хелзинки не подлага на критика обществено Путин за съветската интервенция в изборите в Съединени американски щати и за това, че се усъмни в заключенията на американската разследваща общественост, че интервенция и имало. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР