Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че пълният отказ

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че пълният отказ
Коментари Харесай

Тръмп обяви, че пълният отказ на Северна Корея от ядрените оръжия е започнал

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че цялостният отвод на Северна Корея от нуклеарните оръжия към този момент е почнал, съобщи " Ройтерс ", представена от Българска телеграфна агенция. " Те стопираха да изстрелват ракети, включително и балистични. Те унищожават техния ракетен полигон. Те го взривяват. Те към този момент взривиха един от най-големите им изпитателни полигони, в реалност четири от техните огромни изпитателни полигони и най-голямото нещо ще бъде тоталната денуклеаризация, която към този момент стартира да се случва ", сподели Тръмп на съвещание с членове на кабинета си в Белия дом.

Вчера американският министър на защитата Джеймс Матис бе запитан дали Северна Корея е направила нещо по пътя към отвод от нуклеарното оръжие след историческата среща сред Ким Чен-ун и Доналд Тръмп на 12 юни. Матис сподели, че не му е известно сходно нещо и добави, че " се намираме напълно при започване на процеса и подробните договаряния към момента не са почнали ". Той сподели, че не би очаквал това на този стадий. Днес Матис бе до Тръмп, когато той направи своето изявление.

Базираната в Съединени американски щати група за наблюдаване на дейностите на Северна Корея - " 38 Норт ", сподели в края на предходната седмица, че няма признаци за никаква интензивност за заличаване на севернокорейските ракетни полигони.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР