Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че изчезналият саудитски

...
Президентът на САЩ Доналд Тръмп заяви днес, че изчезналият саудитски
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Несъмнено Джамал Кашоги е мъртъв, това е много тъжно

Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи през днешния ден, че изчезналият саудитски публицист Джамал Хашоги съвсем несъмнено е мъртъв, съобщи Ройтерс.
Съединени американски щати желаеха записа с изчезналия публицист Джамал Хашоги По думите на Доналд Тръмп истината ще излезе нескрито до края на седмицата
На въпрос на кореспонденти Джамал Кашоги е мъртъв Тръмп отговори: „ Несъмнено по този начин наподобява съгласно мен. Това е доста тъжно”.

Междувременно беше обявено, че турската полиция обследва гора край Истанбул и покрайнините на град на брега на Мраморно море, с цел да открие тленни остатъци от саудитския публицист. Той изчезна преди две седмици, откакто влезе в саудитско консулство.
Намериха доказателства, че Хашоги е бил погубен в саудитското консулство в Истанбул Турският президент Реджеп Тайип Ердоган желае безапелационен резултат от следствието
При обиска в консулството и резиденцията на консула в Истанбул турски следователи са взели проби и в този момент се пробват да ги проучват за следи от ДНК на Хашоги.

Обхватът на издирванията е бил уголемен, откакто са открити маршрутите и спирките на колите, напускали консулството в деня, в който журналистът е бил забелязан за последно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР